O nasDobrodošli

image

Studio

Frizerski studio Ane - Mari se nahaja v Krškem in sicer na desnem bregu reke Save, na naslovu Cesta krških žrtev 137, kjer Vam že 10 let nudino tradicionalne in moderne frizerske storitve. Paleto svoje ponudbe smo s časom razširili tudi na nego in oblikovanje nohtov ter estetsko ličenje obraza.

Za prijetnejše vzdušje pri nas, smo pred časom poskrbeli za ambientalno preobrazbo našega studia, ki nam in našim strankam nudi več udobja in boljše pogoje za delo.

Posebnost našega salona je individualna obravnava naših strank, ki jim vedno tudi svetujemo najboljše za nego njihovih las in možnosti stilske preobrazbe. Zato uporabljamo samo kakovostne izdelke priznanih proizvajalcev in se tudi stalno izobražujemo o novostih v svetu las in nohtov.

 

Ekipa

Prijazno in veselo ekipo vodi Ana Marija Danko, frizerska mojstrica, ki že 18 let spremlja frizerske trende in svetuje strankam, kako preobraziti svoj estetski izgled.

Ekipa Frizerskega studia Ane - Mari izvaja tudi mentorstvo za opravljanje prakse ambicioznim dijakom srednjih frizerskih šol. Tako sta se nam v preteklosti že pridružili Nina Češnovar in Nika Kodrič.

Trenutno pa ekipo dopilnjujeta Lindon Selmani, ki je z nami že eno leto. In letos se nam je pridružila še Xheneta Saramati. Lindon je strokovnjak za moške pričeske, Xheneta pa za svečane pričeske in ličenje z mineralno kozmetiko.

  • Ekipa
  • Ana

Izobražujemo se

Da vam lahko nudimo zadnje trende striženja, barvanja, nege in oblikovanja las, kot tudi nohtov, se udeležujemo dodatnih izobraževalnih seminarjev.

Udeležili smo se:

  • oktober 2013,Cankarjev dom ,MIČ STYLING
  • november 2013, Logatec, Spenjanje svečanih pričesk
  • december 2013, Obrtna zbornica Krško, Urban akadenija iz Hrvaške

Rezervirajte si svoj termin!

V Frizerskem studiu Ane - Mari se radi individualno posvečamo vsaki stranki.

Za lažjo organizacijo takšnega načina dela vas naprošamo, da svoj obisk vnaprej naročite.


Naročite se lahko preko elektronske pošte ali nas pokličete, lahko pa pustite tudi sporočilo na FB strani.

 info@ane-mari.si

+386 41 433 419

Stran na Facebooku

Kontaktirajte nas na FB!

Mentorstvo

Ekipa Frizerskega studia Ane - Mari ima opravljene andragoško - pedagoške izpite, kar nam omogoča, da lahko izvajamo tudi mentorstvo bodočim frizerkam in frizerjem.

 

Če iščete mentorstvo nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte ali nas pokličete, lahko pa pustite tudi sporočilo na FB strani.

 info@ane-mari.si

+386 41 433 419

Stran na Facebooku

Kontaktirajte nas na FB!